Saturday, November 7, 2015

Sobota 7.11.2015

Tak máme novej výtah! Zkoušely jsme stavět schody pro poníky, kteří nemají křídla, ale nebylo dost kostek a tak jsme přišly na nápad udělat výtah. Je čistě na ruční (Eliščin pohon), ale o to je to větší zábava.

We got a new elevator! We tried to build a stairs for ponies that doesn't have wings but we didn't have enough blocks to make them and came up with an idea to make an elevator. It's purely hand power (Eli's) but that's even better.



Po tom co se všichni vyvezli výtahem do prvního patra na prohlídku, sešli se dole u velkého stolu zazpívat mořské paně Happy birthday song. Dneska jí bylo pět.

After they all tried the elevator to go to first floor to explore, they round up around the big table to sing a Happy birtday song to a Marmaid. She's five today.



Nemáme dárky! Musíme nějaké vyrobit...

No presents! We have to make some...



Naučili jsme se (ja první a hned na to i Eli) stavět krabičku.

We learned (me first and Eli right after) build a box.


Otevírání dárečků... pokračovní příště...

Opening presents.... To be continued...




Mezitím - Eliška snědla vílí šaty a rozhodla se vytvořit nové. Pismeno "H" znamená, že jsou Hot pink. Trošku jsme podebatovali o tom, které růžové se jak říká, ale Eliška konverzaci utla slovy: Tohle je ta růžová, které chci říkat Hot. Konec

In a mean time - Eli eat the fairy dress and decided to make new one. The "H" is for Hot pink. We had a discusion about pink colors and witch pink is hot pink. It ended up something like this: This is the pink I want to call it Hot pink. The end.



Nové kreace ponících pláštěnek. Apple Jack má na zádech znak jablíčka, Twilight Sparkle hvězdičku a Rarity, která to všechno šila - 3 Diamanty.

New creations of pony coats. Apple Jack has an apple on her back, Twilingh Sparkle Star and Rarity that saw that all - 3 diamonds.





V pracovním procesu.

Working process.




No comments:

Post a Comment